11. 8. 2017

Arnold Tláskač a jeho papání

Červiváček do povídal svůj příběh o Ervinu Tláskačovi.

“To já mám lepší příběh o Tláskačovi,” vykřikl Tryskonožka a podíval se na Mirka, který ve svitu svíce vypadal tak trochu jako upír. Vzhledem k tomu, že stále nešel proud, pokynul Dlužín Tryskonožkovi, že může vyprávět další strašidelný příběh. Tryskonožka začal vyprávět.

Byl jednou mladý muž a ten se jmenoval Arnold Tláskač. Byl to náruživý sportovec. Denně chodil do posilovny, běhal, jezdil na kole. Ale jeho svaly, byť by jistě potěšily nejednoho kulturistu, nebyly takové jak by si Arnold přál. On toužil po svalech, jak z hollywoodských filmů a ještě větších. Pátral po tom jak mít co největší svaly. Pochopitelně narazil na anabolické steroidy. Okamžitě je začal brát v gigantickém množství. K tomu přidal všechny další přípravky na posílení organismu. Nasypal to vždy do obrovské mísy a vařečkou to zamíchal. Říkal tomu papáníčko. Z mísy pak pravidelně ujídal po celý den. Svaly mu začaly růst jak houby po dešti. Hulk byl proti němu hubeňour bez svalů. Ruce měl jak stoleté duby a nohy ještě širší. Ale ani to mu nestačilo, stále své papání vylepšoval. Přidával do něj škvarky, špenát, radiové izotopy, uran a další pochybné přísady.

Stala se z něho zrůda. Byl velký jak King Kong a stále se zvětšoval. Stal se z něho nejsilnější tvor této planety, ani dinosauři se mu nemohli rovnat. Když vyskočil, způsobil malé zemětřesení. Domy padaly. Rozbořil několik měst a dožadoval se dalších anabolik neboť jeho původní místa s papáním již mu byla malá a navíc všechny své zásoby snědl. Nyní měl strašlivý hlad. Vyplenil několik farem, ale ani to mu nestačilo. Krávy pojídal jako maliny. Lidé z něho měli strach a utíkali od něho co nejdále. Byla na něho povolána armáda. Ale příliš neuspěla. Stíhačky likvidoval Tláskač za letu jako mouchy a tanky rozdupal. Zkusili na něho vystřelit atomovou bombu, ale netrefili se a bomba zničila nedaleké město. Takhle si civilisté svou ochranu nepředstavovali. Armáda, která byla horší než Tláskač, byla rozpuštěna. Již to vypadalo, že Země bude postupně zlikvidována šíleným mutantem, když se o Arnoldovi dozvěděli mimozemšťané. Přiletěli, chytili ho a odvezli do kosmického zoo v Orionu. Když odlétali, začal Tláskač hrozit pěstí a volat “Já se vrátím, proradní pozemšťané. Pak uvidíte moji pomstu.”

Žádné komentáře:

Okomentovat